Beoordelingen van The Fire Star Vlaardingen

Recente recensies van The Fire Star Vlaardingen

5 sterren na 23 reviews

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst

, 03-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst

, 26-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eenvoudig te bestellen, snelle levering, super malse spareribs, goede salade en goudbruine patatjes. In tijden niet van zulke goed ribs gegeten. Aanrader!

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na zaterdag besteld te hebben waar wij positief over waren hadden we vanavond weer geen zin om te koken dus weer besteld. Alleen ging nu alles mis wat maar mis kon gaan. Na mijn bestelling geplaatst te hebben vergat ik dus drinken erbij te bestellen. Heb 3 x gebeld maar bleef maar de in gesprek toon krijgen dus heb ik apart besteld met afrekenen aan de deur en een notitie erbij geplaatst dat het bij de andere bestelling hoort. Na 3 kwartier stond eindelijk de bezorger aan de deur met alleen drinken!!! Geen eten. Nadat de bezorger gebeld had zou hij dat komen brengen. Gelukkig kwam dat na ongeveer een kwartiertje. Helaas zat daar niet alles bij en werd de patat weer een kwartier later na gebracht. Ook moest ik dubbel bezorg kosten betalen. Jammer dit. Het eten was lekker en we dachten een vast restaurant gevonden te hebben en er kan wat mis gaan maar om dan extra bezorg kosten dus voor mijn limonade en apart voor het eten te betalen gaat mij te ver. Helaas

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de website besteld: helaas geen gratis drankje, jammer maar geen probleem. Wel een probleem vind ik dat jullie telefonisch niet bereikbaar waren: ik heb kalfskroket besteld rundvlees gekregen. Maar elke keer dat ik belde niet bereikbaar.. Bezorging was wel snel

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van The Fire Star:Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Mvg The Fire Star

, 05-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerder bezorgt dan de aangeven tijd. Super en zeker een aanrader.

Reactie van The Fire Star:Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Mvg The Fire Star

, 07-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb nu voor de 3de keer besteld. En ik sta echt versteld van hoe goed de kwaliteit is! Wat mij vooral tevreden heeft gemaakt is dat de salades altijd lekker vers zijn en het eten komt altijd lekker heet aan! Heerlijk smaak!! .. Ik ben zeker een vaste klant nu! Wou vandaag weer bestellen maar zag dat jullie dicht zijn voor bezorging... maar blijft zo door hoor!

Reactie van The Fire Star:Beste Elü, Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling, dit is waar The Fire Star voor staat: (h) eerlijk, de beste service, beste kwaliteit, dagelijks vers en prijs voor iedereen betaalbaar ! The Fire Star belooft ook dagelijks alles vers te bieden. Onze excuses dat wij op de maandagen gesloten zijn. Wij hopen u van dinsdag tot en met zondag tot uw dienst te kunnen zijn. Mvg, Team The Fire Star

, 01-08-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De spareribs waren heerlijk mals

Reactie van The Fire Star:Hartelijk dank voor de mooie beoordeling. Mvg The Fire Star

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top service, het eten was heerlijk ik had de spareribs schotel besteld.

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Ik eet al een tijdje af en toe jullie spareribs. In het begin was het vlees zo mals, dat het bijna van het bot afviel, heerlijk! Helaas is dat de laatste paar maanden niet meer. Elke keer denk ik, de volgende keer zal het wel weer lekker zijn. Maar helaas, jullie spareribs zijn niet meer wat het geweest is. Jammer.

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

SUPER ! Altijd denken aan de gast. Fijn dat ze met mij meedenken als ik een bestelling ben vergeten. Patat is super lekker ! Echt een aanrader Dank jullie wel voor jullie top service

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

, 13-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste spareribs!! Heerlijk!!

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden, grote porties en ook nog eens smaakvol. Patat was goed knapperig en de spareribs gaar en goed van smaak. Aanrader en zeker het geld waard.

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

, 01-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom super lekker en snel gebracht. Erg goed, wij zijn blij dat we hier zijn gaan bestellen. Gigantische aanrader.

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant staat altijd tot uw dienst

, 23-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom erg lekker eten, bezorging was prima op tijd en dat op een Zondag avond. Gratis drankje gehad zoals ze promoten. Goede en lekkere shoarma, patat is totaal niet slap, hamburgers waren erg lekker en je krijgt meer dan genoeg. Tot nu toe bevalt het allemaal en gaan we hier vaker bestellen.

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant staat altijd tot uw dienst.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant staat altijd tot uw dienst.

, 20-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker .en klantvriendelijk

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant staat altijd tot uw dienst.

, 20-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker spareribs schotel ook bezorging was goed snel en vriendelijk

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.

, 27-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vooral de koriander op de kapsalon! De burgers zijn verrukkelijk!

Reactie van The Fire Star:Wij danken u en The Fire Star Restaurant is altijd tot uw dienst.